Verkligare skådespel

Vi har en väldigt trevlig teaterföreställning som vi tycker är så fantastiskt bra att vi verkligen, verkligen vill ta föreställningen till ytterligare en nivå.

Vi ställde oss frågan, hur tar man en bra förställning till en ny nivå. Vi kan ju inte påverka oss själva för mycket i form av vårt skådespel. Vad är det då man kan förbättra?

Allt föll sig naturligt när något i gruppen sa att det måste ju vara rekvisitan vi använder? Eftersom vi hade en föreställning där det var cigaretter som röktes, sprit som dracks så föll det på sin plats.

Varför ska vi använda oss av ihoprullade cigaretter när vi kan använda oss av elciggaretter och samtidigt få fram rök. Där tog vi det hela till en helt ny nivå enligt oss själva.

Vi beställde hem elciggaretter från Eciggcity i Stockholm och det tog inte mer än någon dag innan vi hade produkterna hemma. När vi repade vår pjäs så kännde vi själva att vi var på en helt annan nivå och vi var så nöjda över resultatet.

Det som säkerställer att det såg väldigt verkligt ut var när vi blev tillsagda av vaktmästaren att släcka cigaretten! Vi skrattade och var väldigt nöjda.

Den 15 November är föreställningen!
Glöm inte det!

Publicerat den
Kategoriserat som Teater

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *