Nu bygger vi häftiga kulisser

Nu händer det grejer här på teatern!

Inför höstens stora föreställningar har vi nu börjat bygga kulisserna och det blir en ljusshow utan dess like. För att göra detta har vi redan börjat snickra på våra häftiga scener samt jobba på belysningen och alla specialeffekter vi vill få med.

För att utföra vissa av de elektriska arbetena som krävs för att vi ska få till allt på rätt sätt var vi tvungna att anlita en elektriker. Det som krävdes var alldeles för svårt för oss att utföra på egen hand så det är väldig tur att vi har fått hjälp.

Att få tag i en kunnig elektriker till ett rimligt pris, som dessutom hade tid att ta sig an vårt uppdrag, det var inte det lättaste. Vi försökte först med att ringa runt till olika elfirmor men det var många som var fullbokade året ut och andra tog hutlösa priser.

Som tur var kom någon på den briljanta idén att vända oss till KAKlistan och få hjälp av dem med att komma i kontakt med flera olika elfirmor som dessutom hade tid att åta sig uppdraget.

Efter att ha pratat med en mycket trevlig handläggare och beskrivit vad vi behöver hjälp med dröjde det bara ett par dagar innan vi fick det första samtalet från en elektriker som var intresserad av att utföra jobbet. Inom loppet av ytterligare ett dygn hade totalt tre firmor hört av sig till oss.

Vi bokade in tider då de kom ut och kollade på vårat kulissbygge för att kunna räkna på offerter. Ungefär en vecka senare hade vi den första offerten att ta ställning till och inom två veckor hade vi tre anbud på bordet.

Ett av anbuden stack ut och kändes klart bäst. Det var något billigare än de andra två och elektrikern kunde sätta igång med detsamma, vilket innebär att vi garanterat kommer att hinna klart med allt som behövs inför höstens premiärer.

Publicerat den
Kategoriserat som Teater

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *