Ny sponsor och mycket på gång

Hej och välkomna alla teaterälskare där ute!

Vi på Teater Respekt har stora nyheter att dela med oss av. Först och främst vill vi berätta att vi har fått en ny sponsor! Vi är så tacksamma och glada över att företaget som ägnar sig åt maskinuthyrning stockholm har valt att stötta oss. Detta kommer att göra stor skillnad för vår förening och vi ser verkligen fram emot att samarbeta med dem i framtiden.

Men vi vill inte nöja oss med en enda sponsor. Vi är alltid på jakt efter fler företag som vill engagera sig i det lokala kulturlivet och stötta oss i vår verksamhet. Om du eller ditt företag är intresserade av att bli en sponsor för oss, tveka inte att höra av er till oss. Vi hoppas att fler företag kommer att se värdet i att stötta det lokala kulturlivet och bidra till att göra det ännu mer dynamiskt och spännande.

Nu är vi också mitt uppe i förberedelserna för våra kommande pjäser. Just nu repeterar vi för att sätta upp buskisen “Släkten är värst”, en verkligt rolig och populär pjäs som vi hoppas att alla besökare kommer att skratta högt åt. Vi ser verkligen fram emot att få dela den här föreställningen med er alla.

Sist men inte minst vill vi påminna om att biljetterna till årets föreställningar släpps nästa fredag. Om du vill säkra din plats på våra kommande föreställningar, se till att hålla utkik efter när biljetterna släpps. Vi erbjuder också årskort, så om du är en riktig teaterälskare kan det vara värt att överväga att köpa ett av dessa.

Tack för att du läste vårt blogginlägg och vi hoppas att vi ses på en av våra kommande föreställningar!

Vill du har mer löpande information om vad vi sysslar med kan vi tipsa om att följa oss i våra sociala mediekanaler. Vår webbmaster Lina är en riktig fena på det och bjuder på många sköna bilder och klipp på allt vi sysslar med.

Publicerat den
Kategoriserat som Teater

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *